Jeugdverpleegkundige

Wat doet de GGD Jeugdgezondheidszorg?

Onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen volgen tijdens vaste contactmomenten de groei en ontwikkeling van uw kind. U ontvangt thuis een uitnodiging voor zo’n contactmoment, dat plaatsvindt op het consultatiebureau bij u in de gemeente. Bij de uitnodiging voor het contactmoment ontvangt u een vragenlijst. Voor extra informatie klik hier.

School Maatschappelijk Werk

School is leuk. Dit is te plek om te leren lezen, schrijven, rekenen, maar ook om spelletjes te doen. Soms is school echter minder leuk. Dit kan zijn omdat uw kind geen vriendjes heeft, verdrietig is vanwege een bepaalde situatie of omdat de leerstof te moeilijk blijkt. Het schoolmaatschappelijk werk ondersteunt ouders en kinderen indien zij dit nodig hebben.
U kunt met allerlei vragen terecht bij schoolmaatschappelijk werk. Wij bieden een luisterend oor en denken mee over een oplossing. Soms werken we samen met leerkrachten of andere instanties, maar dit alles natuurlijk in overleg met u.
Bij vragen kunt u altijd contact met schoolmaatschappelijk werk opnemen door binnen te lopen op een van de spreekuren of te bellen.

Andrea van Koolwijk is op De Drie Musketiers de schoolmaatschappelijk werker. Zij is inmiddels ruim 11 jaar werkzaam binnen het IMW Tilburg. Als schoolmaatschappelijk werker is ze werkzaam op 5 scholen binnen de gemeente Gilze/Rijen, waaronder De Drie Musketiers.

Contact opnemen kan via:
Andrea van Koolwijk
013-5952810
06- 43755772